Brobygning

På Vejle Tekniske Gymnasium har vi forskellige tilbud til eleverne i grundskolerne, der gerne vil vide mere om, hvad det vil sige at gå på et teknisk gymnasium: Brobygning til 8., 9. og 10. klasser samt kreative science camps til 9. og 10. klasser.

Der er mange veje til de unges fremtidsdrømme, og derfor satser Vejle Tekniske Gymnasium på tætte samarbejdsformer og vejledningsindsatser med grundskolerne, så vi sammen kan udvide de unges bevidsthed om de mange forskellige uddannelsesveje.

 

Future solutions by girls

Efterspørgslen på piger både til de naturvidenskabelige uddannelser og i erhvervslivet er stor. På Vejle Tekniske Gymnasium vil vi gerne sætte fokus på, at teknologi, innovation og naturvidenskab er spændende – også for piger. 

Derfor inviterede vi over 60 piger fra 8. og 9. klasse i Vejles kommunale skoler til to inspirerende dage – 24. og 25. oktober 2019 - på VTG under overskriften ”Future Solutions – by Girls”. Her fik pigerne lejlighed til at udarbejde bæredygtige løsninger på nogle af de udfordringer, der er for verdens havmiljø - globalt og lokalt. 

Der var mulighed for at vælge imellem 3 spor: Bioteknologiske løsninger i fremtiden, digitale designløsninger i fremtiden og bæredygtighed på catwalken. 
Læs mere om campen her. 


Hvornår: 
Campen blev afholdt d. 24.-25. Oktober 2019

Brobygger

Future by Girls

Kontakt