brobygning

På Vejle Tekniske Gymnasium har vi forskellige tilbud til eleverne i grundskolerne, der gerne vil vide mere om, hvad det vil sige at gå på et teknisk gymnasium: Brobygning til 8., 9. og 10. klasser samt kreative science camps til 9. og 10. klasser.

Der er mange veje til de unges fremtidsdrømme, og derfor satser Vejle Tekniske Gymnasium på tætte samarbejdsformer og vejledningsindsatser med grundskolerne, så vi sammen kan udvide de unges bevidsthed om de mange forskellige uddannelsesveje.


Vil du vide mere om vores tilbud?
Så kontakt rektor Steen Ullum på tlf. 7642 6210 eller su@sde.dk.

Science Camps

Et begrænset antal 9. og 10. Klasses elever kan igen i år få mulighed for at komme ind i varmen på Vejle Tekniske Gymnasium den 28. – 30. november kl. 8.30 - 15.00.  Her er der kreative camps med udgangspunkt i teknologi og produktudvikling eller bioteknologi, der har fokus på genetik og DNA.

Mange mennesker er overvældede over teknologiens mange muligheder. På Vejle Tekniske Gymnasium arbejder vi med at forstå og forme teknologien og samspillet mellem behov og teknologiske løsninger. Cyklerne er populære i de danske byer, og infrastrukturen skal derfor tilpasses. På VTG kan alle lære designmetoder og spille en rolle i den nødvendige idéudvikling. På den kreative camp får man indblik i design og teknologi ved at arbejde med cykler i Vejle. Den teknologiske udvikling inden for bioteknologiens verden kommer blandt andet til udtryk i evnen til at tilpasse levende organismer til menneskelige behov gennem genteknologi. På den bioteknologiske camp arbejder man i rigtige laboratorier og får tid til at overveje etiske spørgsmål ved de teknologiske muligheder.

Fakta:

 

Hvad:

9. og 10. Klasses elever kan  vælge mellem to camps:

Hvornår:

28. – 30. November fra 8.30-15.00

Hvor:

Vejle Tekniske Gymnasium, Jernbanegade 28, Vejle

Tilmelding:

Via din skole, som tilmelder dig ved at sende en mail til studiesekretæren: shn@sde.dk

Det er først til mølle, og sidste frist for tilmelding er mandag d. 12/11.