Besøg Vejle Tekniske Gymnasium

Besøg os og hør mere om, hvad det vil sige at gå på et teknisk gymnasium (HTX). Vi tilbyder brobygning til 8., 9. og 10. klasser samt kreative science camps til 9. og 10. klasser. Derudover afholder vi både informationsaften og åbent hus. 

Brobygning

Der er mange veje til de unges fremtidsdrømme, og derfor satser Vejle Tekniske Gymnasium på tætte samarbejdsformer og vejledningsindsatser med grundskolerne, så vi sammen kan udvide de unges bevidsthed om de mange forskellige uddannelsesveje. Vi byder velkommen til brobygningselever i både 8., 9. og 10. klasse. 

Future by girls

Efterspørgslen på piger både til de naturvidenskabelige uddannelser og i erhvervslivet er stor. På Vejle Tekniske Gymnasium vil vi gerne sætte fokus på, at teknologi, innovation og naturvidenskab er spændende – også for piger. 

Derfor inviterede vi over 60 piger fra 8. og 9. klasse i Vejles kommunale skoler til to inspirerende dage – 24. og 25. oktober 2019 - på VTG under overskriften ”Future Solutions – by Girls”. Her fik pigerne lejlighed til at udarbejde bæredygtige løsninger på nogle af de udfordringer, der er for verdens havmiljø - globalt og lokalt. Læs mere om campen her. 

Brobygning

Future by Girls

Oplev VTG

Orienteringsaften 2022

Du kan stadig nå at ændre dit valg af ungdomsuddannelse - Vælg HTX

Spørg os

Rektor Vejle

Jørgen Lassen
60207502
jlas@vtg.dk