Kig forbi, og tjek vores dejlige gymnasium ud til åbent hus, orieteringsaften, brobygning eller aftal et besøg!

Vi elsker at møde nye unge mennesker og præsentere dem for vores gymnasium, elever og undervisere. Vi holder diverse events som Åbent Hus og Orienteringsaften i løbet af skoleåret. Tjek vores Facebook side ud, så du ikke går glip af næste event.

Vi tilbyder også brobygning til 8., 9. og 10. klasser samt kreative science camps til 9. og 10. klasser.

Vil du vide mere om et eller andet? Tag endelig kontakt til vores dejlige kontor på tlf. 7642 6229.

Brobygning 
Der er mange veje til de unges fremtidsdrømme, og derfor satser Vejle Tekniske Gymnasium på tætte samarbejdsformer og vejledningsindsatser med grundskolerne, så vi sammen kan udvide de unges bevidsthed om de mange forskellige uddannelsesveje. De skal ud og mærke hvor fed en HTX er!
Vi byder stærkt velkommen til brobygningselever i både 8., 9. og 10. klasse. 

Future by girls
Efterspørgslen på piger både til de naturvidenskabelige uddannelser og i erhvervslivet er stor. På Vejle Tekniske Gymnasium vil vi gerne sætte fokus på, at teknologi, innovation og naturvidenskab er spændende – også for piger. 

Derfor inviterede vi over 60 piger fra 8. og 9. klasse i Vejles kommunale skoler til to inspirerende dage – 24. og 25. oktober 2019 - på VTG under overskriften ”Future Solutions – by Girls”. Her fik pigerne lejlighed til at udarbejde bæredygtige løsninger på nogle af de udfordringer, der er for verdens havmiljø - globalt og lokalt. Læs mere om campen her.