Et særligt studiemiljø - godt sammenhold og plads til forskellighed

Der er mange gode grunde til, at Vejle Tekniske Gymnasium har fået prisen for ”Bedste trivsel på HTX” flere år i træk. Vi er ikke et kæmpestort gymnasium, men vi har tværtimod et super hyggeligt miljø og fællesskab. Hos os bliver du en del af et kreativt studiemiljø med spændende projektorienteret undervisning.

Det gode sammenhold og den tætte dialog med lærerne gør studiemiljøet til noget særligt, og studierådet (skolens elevråd) og festudvalget er med til at fremme sjove aktiviteter samt præge studiemiljøet på Vejle Tekniske Gymnasium.

Studieture
I forbindelse med din gymnasietid skal du også på en række ture. Vi har hyttetur i grundforløbet samt studietur i 2.g og teknikfagstur i 3.g.
Mange valgfag og højniveaufag arrangerer også ture ud af huset, som en del af undervisningen. Der er også masser af muligheder for talentarbejde med Forskerspirekonkurrencen, Unge Forskere, Science Cup og Akademiet for Talentfulde Unge. 

Fester og fritidsinteresser
Skoleåret byder også på både fredagscaféer og gymnasiefester, som eleverne i festudvalget arrangerer.

Du kan deltage i håndbold- og fodboldstævner eller LAN-parties og skakturnering, og du kan tage dit instrument på nakken og deltage i jamsessions, folde dig ud på lærred sammen med kunstklubben ”Artblock” eller bare hygge dig i loungemiljøet i Café Tek.

Glæd dig til at blive en del af studiemiljøet på VTG, hvor der både er fest, farver, hygge og et helt unikt fællesskab.