3 fede og lærerige år på VTG

Hvis vi selv skulle sige det, så er der ret mange gode grunde til at du skal vælge en HTX på Vejle Tekniske Gymnasium. Gymnasiet summer af et vildt hyggeligt og inddragende studiemiljø, hvor der er plads til alle. Det gør også, at der er et rigtigt stærkt fællesskab på tværs af klasser, årgange, typer og undervisere.Vi har lyst til at være her

Du er garanteret mange nye venner, som også går på gymnasiet, fordi de har lyst til at være her. Vi ved nemlig, at når alle trives og er trygge, giver det et stærkt udgangspunkt for en nysgerrig og bedre læring.

Med den faglige interesse og de sociale fællesskaber på gymnasiet, må VTG siges at have et kreativt studiemiljø med spændende projektorienteret undervisning. Derfor vil mange af dine kommende projekter på VTG også foregå i grupper, hvor I brainstomer, udvikler og bliver klogere sammen.

Fester, fritidsinteresser og et helt unikt fællesskab

Vi elsker, at lære og udforske det faglige sammen… Men hey, der skal også være fest!

I løbet af skoleåret på Vejle Tekniske Gymnasium inviterer Festudvalget til gymnasiefester, fredagscaféer og andre sjove events. Vil du selv være med til at arrangere festudvalgets aktiviteter, sammen med udvalgets andre gymnasieelever? Så får du også muligheden for at smide dem en ansøgning. 

Ud over fest og farver, kan du også dyrke dine fritidsinteresser på VTG. Her kan du deltage i fodbold- og håndboldstævner, svinge dit instrument om på nakken og være med i jamsessions, spille med dine venner til LAN-parties, udfolde dig kreativt til 'krea-corner' eller bare hygge dig med bordfodbold, bordtennis, brætspil eller andet ved loungemiljøet i Café Tek. 

Uanset dine interesser, og hvem du er, så kan du glæde dig til fest, hygge, studieture, et helt unikt fællesskab og 3 fede år på VTG.