3

Om os

Vejle Tekniske Gymnasium så "dagens lys" i 1991. 
Dengang bestod htx-uddannelsen i Vejle af én klasse – i dag huser gymnasiet over 300 elever fordelt på 7 studieretninger.

Oprindeligt bestod htx-uddannelsen af en 2-årig overbygning på grunduddannelsen på Vejle Tekniske Skole. Fra 1996 blev det en selvstændig tre-årig gymnasial uddannelse med særlig fokus på naturvidenskab, teknologi og kommunikation.

En del af Syddansk Erhvervsskole siden 2008
Vejle Tekniske Gymnasium blev en del af Syddansk Erhversskole, da Vejle Tekniske Skole og Odense Tekniske Skole fusionerede i 2008. Syddansk Erhversskole er i dag en af de største erhvervsskoler i Danmark.

Mere end 300 elever og 7 spændende studieretninger

Skolens bygninger og arkitektur

Vejle Tekniske Gymnasium holder til i Vejle Tekniske Skoles oprindelige bygninger i Jernbanegade 28, Vejle. De ældste bygninger er fra 1896, hvilket bl.a. ses af de rigt ornamenterede buehvælv i stilen skønvirke.

Huset er løbende blevet renoveret og tilpasset nye behov – senest i 2013 med henholdsvis en udvidelse af kantinen og et science lab på 1000 m2.

Naturvidenskabsbygningen rummer værkstedsfaciliteter for teknologi og teknikfaget samt helt nye laboratorier til kemi- og procesundervisningen. VTG råder således over tidssvarende faciliteter, hvilket giver optimale muligheder for både elever og lærere.

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder