Bliv skarp digitalt og kreativt

Stiger pulsen når emnet bliver hjemmesider og webdesign? Har du en kunstnerisk og kreativ sans og interesse for godt design i den digitale verden? Drømmer du om at grave dig ned i kreative processer og idéudvikling for at skabe den gode og vedkommende historie til digitale medier i lyd, billeder og tekst? Vi vil inspirere dig, og du vil få en fantastisk platform til at udvikle dine kommunikative evner. Hvor vil du bidrage til at gøre kommunikationen i samfundet smukkere og mere effektiv?

Du kommer til at arbejde med at udvikle og producere digitalt design og forskellige former for visualiseringer og lærer at analysere disse ud fra deres form, funktion og æstetik. Herudover får du indsigt i designhistorie og designindustriens samfundsmæssige udvikling. Endelig kommer du til at arbejde med kommunikationsteori og tilrettelæggelse af kommunikation til bestemte målgrupper og platforme, inklusive sociale medier.

Studieretningsfag:
Kommunikation/it A + Design B
Obligatoriske fag:
Dansk A, Teknikfag A, Engelsk B, Fysik B, Idehistorie B, Kemi B, Matematik B, Teknologi B, Biologi C og Samfundsfag C
Valgfag og valg af niveau
På denne studieretning kan du vælge 1-3 valgfag. Du kan enten væge at hæve niveauet på et obligatorisk fag eller vælge et nyt fag som supplement.
""
Læs: Michelles gruppe har designet nyt liv i skolegården
""
Læs: Med Katja og hendes holds projekt kan du blive en social cykel-selfie-sensation