Science Camp

Den 28.-30. november besøgte ca. tyve 9. og 10. klasses elever Vejle Tekniske Gymnasium, hvor de fik en smag for teknologi, produktudvikling og bioteknologi, da de deltog i skolens Science Camp - Genetik og DNA.
14/12 2018 - nwa

På campen fik eleverne et indblik ind i både teknologiens og gymnasiets vilde verden. De kom fra forskellige skoler i og omkring Vejle området, og havde alle valgt at deltage i campen, da de havde en særlig interesse indenfor teknologi og bioteknologi.
På campen arbejdede eleverne blandt andet med DNA, gensplejsning og fremtidens forskning.

Derudover var eleverne også i laboratoriet og arbejdede eksperimentelt med bl.a. transformation af E. coli-bakterier, så de blev fluorescerende.

Flere elever kunne berette, at de efter campen ville søge om optagelse på Vejle Tekniske Gymnasium.

Campen blev på sidstedagen afsluttet med en præsentation, hvor også elevernes forældre var blevet inviteret. Her skulle eleverne formidle, hvad de havde lært de sidste tre dage og præsentere det gennem en videnskabelig poster.

Science Camps er en del af Vejle Tekniske Gymnasies satsning med grundskolerne, hvor håbet er, at det tætte samarbejde og vejledningsindsats kan være med til, at udvide de unges bevidsthed om de mange spændende og samtidig forskellige uddannelsesveje.