Hue og dimission

Nyeste udmelding om hueceremonien og dimission for de kommende studenter på Vejle Tekniske Gymnasium
8/6 2020 - anya

Det bliver desværre en lidt anderledes ceremoni i år, når vi skal sige tillykke til de nybagte studenter på Vejle Tekniske Gymnasium. 


Hue-ceremoni

Alle kommende studenter er tilsagt på et bestemt tidspunkt den 23. juni 2020, hvor der er afsat et kvarter pr. elev. Eleven går ind til sin klasselærer eller en lærer, som eleven har haft rigtig meget i 3. g. Her får lærer og elev en lille snak, og læreren læser de karakterer op, som eleven endnu ikke har fået, herunder de skriftlige eksamenskarakterer.

De nybagte studenter får overrakt en rose, udleveret en blå bog og deres hue. Studentens, max 9 gæster, venter udenfor - og huen sættes på. Herefter går selskabet i gården eller kantinen og sætter sig ved de borde, der er sat op. Man er også meget velkommen til at tage hjem og fejre studenten.

Alle opfordres til ikke at blive for længe, da vi skal have plads til mange.

Dimission 2020

Vi afholder i år dimission klassevis med forældre, dvs. hver elev må medtage hver to gæster. Dimissionen foregår i skolens kantine, hvor man sidder sammen tre og tre med afstand til de andre gæster i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer. Man bedes selvfølgelig spritte sine hænder, når man kommer, og man opfordres til ikke at komme, hvis man udviser symptomer på Covid-19. Når dimissionen er overstået for jeres klasse, bedes I hurtigst muligt forlade skolen, så vi kan få ”Sprittet af” og gjort klar til næste klasse.

Dimissionen vil blive afholdt fredag den 26. juni 
efter følgende plan
:

3Z:  08:30-9:30

3Q: 10:00-11:00

3U: 11:30-12:30

3X: 13:00-14:00

3M: 14:30-15:30


Programmet for dimissionen er som følger:

·         Velkommen

·         Skolens tale for studenterne ved rektor Jørgen Lassen

·         Klasselærerens tale for klassens studenter

·         Overrækkelse af legater

·         Årets studentertale

·         Overrækning af beviser

·         Indtagelse af et lille glas med en forfriskning. Herunder skriver studenterne deres autograf på væggen i kælderen

·         Klassebillede på trappen foran skolen