Corona

3/8 2020 - chvk

Der er fortsat fjernundervisning indtil videre som følge af myndighedernes nedlukning.

Genåbningen og undervisning med fysisk fremmøde afventer myndighedernes anvisninger og øvrige åbning i samfundet.

Nedlukningen på VTG betyder, at:

  • Eleverne modtager fjernundervisning.
  • Elever skal holde sig orienteret via de systemer (LUDUS, Learn), hvor de normalt tilgår skema og undervisningsmaterialer.
  • Alle elever opfordres til at tjekke deres kontaktoplysninger i LUDUS og tilføje deres mobil nr., hvis de vil kunne modtage SMS fra os.
  • Adgang til gymnasiet: Alle elever, der fortsat har et ærinde på gymnasiet, kan komme ind via hovedindgange eller udvalgte indgange i andre bygninger.
  • Alle prøver/eksamener i januar blev aflyst. Der er i stedet givet en standpunktskarakter, der er ophøjet til prøvekarakter. 

Brug for hjælp til fjernundervisning?

Information og e-Boks:
Vi opfordrer alle elever til at være særligt opmærksomme på post fra Vejle Tekniske Gymnasium.

Som elev modtager du vigtig information om corona via de systemer, hvor elever – under normale omstændigheder - orienterer sig om skema og undervisning.

MUNDBIND 
Der er krav om mundbind indendørs på fællesarealer. Det gælder i gange, kantiner og fællesarealer mv. Manglende efterkommelse af kravet kan medføre eventuel bortvisning eller bøde. 


I TILFÆLDE AF KONSTATERET SMITTE
Man vil altid få besked, hvis en nær kontakt på gymnasiet er konstateret COVID-19 smittet.

De nære kontakter vil jf. Sundhedsstyrelsens retningslinjer blive sendt hjem med besked om at blive testet. Der er fjernundervisning til hjemsendte elever pga. coronavirus.

TRYGHED ER VI MED TIL AT SKABE SAMMEN
En tryg skoledag kræver, at vi alle sammen efterlever sundhedsmyndighederne anvisninger om god afstand og hygiejne, sprit af/vask hænder, host/nys i ærmet. Bliv hjemme og bliv testet ved sygdomstegn.

Ved yderligere spørgsmål kan du kontakte gymnasiet på tlf. 7642 6229
Hold dig orienteret fra Børne- og Undervisningsministeriet omkring de seneste ændringer.