Vejle Tekniske Gymnasium Login Stor tekst Få teksten læst højt Print
FVU

Nye Studieretninger i 2017

Idræt eller samfundsfag kombineret med bioteknologi og design eller programmering + kommunikation/IT udbydes fra sommeren 2017.

IdrætogBioTech-fotoVTG

Idræt og BioTech er én af fire nye studieretninger på Vejle Tekniske Gymnasium.

På den nye BioTech og Samfund er gener, etik, miljø og mennesker nogle af hovedtemaerne. Her knyttes naturvidenskabelig viden sammen med samfundsmæssige problemstillinger fx i forbindelse med udvikling af ny bioteknologi.

Alle fire nye studieretninger rummer naturligvis HTX-uddannelsens traditionelle fag, fx teknologi, teknikfag, idéhistorie, matematik, kemi, dansk og engelsk, og Vejle Tekniske Gymnasium garanterer fortsat mulighed for matematik A som valgfag i 3. g.

Danmarks mest tilfredse HTX-elever
Ennovas elev-tilfredshedsundersøgelse blandt 22 HTX-uddannelser har netop for fjerde år i træk Vejle Tekniske Gymnasiums 400 elever som de allermest tilfredse. Mindre hierarki, og det, at man kan være sig selv, er ifølge eleverne selv en del af forklaringen, men også gymnasiets anvendelsesorienterede undervisning spiller ind.

– Vi har mange fag på højniveau, fortæller Thilde Laursen, 3.g – men masser af projekter, hvor vi lærer ved at prøve tingene af i virkeligheden, tager toppen af sværhedsgraden.

Robotstyring-fotoVTG
Programmering og styring af robotter er en del af indholdet på den ene af de to nye studieretninger med kommunikation/IT på A-niveau.

Redigeret af LOLK den 3. feb 2017
       
 
Teknisk Gymnasium åbner nye studieretninger

Når Vejle Tekniske Gymnasium lørdag 14. januar klokken 10 til 14 og onsdag 18. Januar klokken 19 afholder informationsarrangementer, vil kommende elever og deres forældre blive præsenteret for otte studieretninger.

Kantinen bliver kontantløs efter nytår

 
 
       
     

Biografspot

roll

Hvorfor VTG?

Se vores biografspot

Vejledning på VTG

elever

Her er gode råd gratis!

Vejlederne står klar

Tjek dit skema

skema

Tjek dit skema

Hvad skal jeg have?

Studieretninger

vtgstudie

Vi har 6 studieretninger

Find den, der passer dig

Studiekalender

htx

Klik her og login

Din nye studiekalender

 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder
*Vælge en smiley
*Indtast din kommentar

Navn

Indtast navn

E-mail

*Indtast din email addresse
Skift til mobil version