Vejle Tekniske Gymnasium Login Stor tekst Få teksten læst højt Print
Vejle Tekniske Gymnasium Vejle Tekniske Gymnasium Vejle Tekniske Gymnasium Vejle Tekniske Gymnasium

Undervisere til Vejle Tekniske Gymnasium

På Vejle Tekniske Gymnasium søger vi undervisere primært til HTX og også til EUX inden for følgende fag: Teknologi, engelsk, kommunikation/IT, matematik, fysik, samfundsfag, materialeteknologi og idræt.

Jobbet

Du bliver en del af et spændende, innovativt miljø på et teknisk/naturvidenskabeligt gymnasium, hvor samspillet mellem teori og praktik er essensen i undervisningen.

 

Planlægning og gennemførelse af EUX-undervisningen vil foregå i tæt samarbejde med underviserne på erhvervsuddannelserne.

 

vtgferie 

Ansøgerprofil

Du skal have en uddannelse, som giver undervisningskompetence til gymnasiet. Det er f.eks. ingeniør (hvor vi har særligt behov for kompetencer inden for maskin- og el-områderne), cand. scient., cand. mag. eller tilsvarende.

 

Vi forventer selvfølgelig, at du kan se dig selv i ovenstående, og vi foretrækker, at du har erfaring med at undervise, men det er ikke et krav. It er integreret i alle fag, så vi forventer, at du har et godt kendskab til området.

 

På gymnasiet arbejder vi sammen i team med pædagogisk og fagligt og tværfagligt arbejde som omdrejningspunkt. Du skal selvfølgelig have lyst til at gå aktivt og engageret ind i teamarbejdet og være parat til at bidrage med ny inspiration til undervisningen.

 

10898138_805770666125122_7632822528207512299_n

Ansættelse

Stillingerne er på fuldtid eller på deltid med ansættelse, løn og pension i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Arbejdsstedet er i Vejle.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge.

Send din ansøgning via www.sde.dk/stillinger, så vi har den senest søndag den 26. april 2015. Vejle Tekniske Gymnasium er en del af Syddansk Erhvervsskole.

 

Ansættelsessamtaler finder sted uge 18/19. Tiltrædelse efter aftale.

Yderligere oplysninger - Kontakt vicerektor Steen Ullum på telefon 2270 1323.

Redigeret af thma den 15. apr 2015
       
 
Undervisere til Vejle Tekniske Gymnasium

På Vejle Tekniske Gymnasium søger vi undervisere primært til HTX og også til EUX inden for følgende fag: Teknologi, engelsk, kommunikation/IT, matematik, fysik, samfundsfag, materialeteknologi og idræt.

”Jeg var virkelig skeptisk først, men...

Skakklubben på Vejle Tekniske Gymnasium har fremgang blandt både piger og drenge. 39 elever, heraf 6 piger, deltager i skolens turnering, hvor klasserne dyster om blandt andet biografbilletter, og fem elever skal til skoleskakturnering i april

P4 - direkte fra solformørkelsen med VTG

Fra toppen af parkeringshuset Trondur var scienceklassen, 2.U udstationeret med målingsudstyr, da solformørkelsen ramte Vejle. P4 kiggede forbi og blev klogere i mødet med elev Morten Eneberg Nielsen og fysiklærer Søren Vejling Andersen

 
 
       
Tilmeld_nyhedsbrev
     

Biografspot

roll

Hvorfor VTG?

Se vores biografspot

Vejledning på VTG

elever

Her er gode råd gratis!

Vejlederne står klar

Tjek dit skema

skema

Tjek dit skema

Hvad skal jeg have?

Studieretninger

vtgstudie

Vi har 6 studieretninger

Find den, der passer dig

Studiekalender

htx

Klik her og login

Din nye studiekalender

 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder
*Vælge en smiley
*Indtast din kommentar

Navn

Indtast navn

E-mail

*Indtast din email addresse
Skift til mobil version