Vejle Tekniske Gymnasium Login Stor tekst Få teksten læst højt Print
Vejle Tekniske Gymnasium Vejle Tekniske Gymnasium Vejle Tekniske Gymnasium Vejle Tekniske Gymnasium

Forskerspirer fra Vejle Tekniske Gymnasium imponerer

Seks elever fra Vejle Tekniske Gymnasiet har deltaget i Projekt Forskerspirer. En elev er blevet nomineret, og andre har imponeret deres vejledere

Marie2(Marie Gliemann, 3.U) foto: TLL

”Det er spændende” siger Marie Gliemann (3.M) ”Jeg havde slet ikke regnet med at blive nomineret”. På mandag d. 17/11 i tidsrummet 13.00-15.00 skal Marie sammen med de elleve andre nominerede i konkurrencen møde på Københavns Universitet i den gamle festsal og fremlægge sit forskerspireprojekt.

Marie Gliemann, der til dagligt går på studieretningen bioteknologi har valgt at forske inden for humaniora. Projektets titel er: ”Hospitalsindlagte børns søskende”. Undervisningsminister Christine Antorini og Rektor ved Københavns Universitet vil overvære præsentationen.

Blandt de andre deltagere er Amalie Hartvig Pinderup (3.R), der på trods af at hun ikke blev nomineret, alligevel kan regne med at se sit forskerspireprojekt realiseret. Hendes vejleder har nemlig tilkendegivet, at forskningen sandsynligvis skal gennemføres. Amalies projekt omhandler nutidens misforståelser af antikkens matematik.

Deltagerne viser dermed en humanistisk og samfundsvidenskabelig dybde og nysgerrighed, der imponerer. Dorte Lind Damkjær og Peter Ruby Schmidt, der er koordinatorer for forskerspirerne på Vejle Tekniske Gymnasium er også stolte. Vejlederparret vandt i 2012 en flot pris for deres indsats som koordinatorer, og indsatsen er tilsyneladende stadig i topklasse.

Læs mere om Projekt Forskerspirer her

Redigeret af suss den 14. nov 2014
       
 
”Jeg skal være elev her, det er helt sikkert”

Edison-deltagerne, der udgør gruppen ”Blue Power” lånte tirsdag d. 4/11 laboratorie-faciliteterne på Vejle Tekniske Gymnasium ledsaget af Lektor Viggo Møll Petersen. Gruppen består af seks elever fra Bredsten-Gadbjerg skole, som er ivrige efter at udvikle et vandbatteri.

Forskerspirer fra VTG imponerer

Seks elever fra Vejle Tekniske Gymnasiet har deltaget i Projekt Forskerspirer. En elev er blevet nomineret, og andre har imponeret deres vejledere

Gymnasieelever bygger intelligent badeværelse

2y på Vejle Tekniske Gymnasium arbejder som en del af deres designundervisning på et designprojekt for Vejle Kommune

Spænding om verdens første selvsnørende sko

Teknologi-lektoren er nok en smule skeptisk, men seks af de nystartede elever på Vejle Tekniske Gymnasium tror på idéen.

 
 
       
Tilmeld_nyhedsbrev
     

Studiekalender

htx

Klik her og login

Din nye studiekalender

Vejledning på VTG

elever

Her er gode råd gratis!

Vejlederne står klar

Tjek dit skema

skema

Tjek dit skema

Hvad skal jeg have?

Studieretninger

vtgstudie

Vi har 6 studieretninger

Find den, der passer dig

Biblioteket på VTG

Biblioteker

Åbent mandage og onsdage

Find os i lokale 220

 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder
*Vælge en smiley
*Indtast din kommentar

Navn

Indtast navn

E-mail

*Indtast din email addresse
Skift til mobil version