Kurser inden for tandklinik, audiologi og neurofysiologi - Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
 
Kurser/ efteruddannelse//Audio, neuro og tand Login Stor tekst Få teksten læst højt Print
FVU
Audio, neuro og tand Audio, neuro og tand Audio, neuro og tand Audio, neuro og tand

Kurser inden for tandklinik, audiologi og neurofysiologi

På Center for Sundhed & Teknik uddanner vi tandklinikassistenter, audiologiassistenter og neurofysiologiassistenter.

Inden for tandklinikassistentuddannelsen dækker vi stort set alle specialer som fx kirurgi, tandklinik og røntgen. På vores tandklinikassistentkurser bruger vi de mest moderne metoder og instrumenter og forbrugsmidler, således at kursisterne på eksempelvis vores tandrensningskurser kan være sikre på at være ajour med udviklingen.

Vi tilbyder velkvalificeret undervisning i moderne faciliteter – i vores audiologiske klinik råder vi over professionelt udstyr til at foretage forskellige former for høreprøver i forbindelse med vores audiologikurser.

Ligeledes optimerer vi løbende vores neurofysiologikurser, således at vi bibringer vores kursister den nyeste viden i både teori og praksis.

I alle fagene benytter vi os af erfarne undervisere, der er specialister i hver deres niche inden for de pågældende fag.

Klik ind på siderne for tandklinikkurser, audiologikurser eller neurofysiologikurser i venstre spalte, og læs mere om vores aktuelle tilbud.

Redigeret af suss den 7. aug 2015

 

 

 

 

 

     
sundhed
sdeny
 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder
*Vælge en smiley
*Indtast din kommentar

Navn

Indtast navn

E-mail

*Indtast din email addresse
Skift til mobil version