Elevportal Login Stor tekst Få teksten læst højt Print
FVU
Elevportal Elevportal Elevportal Elevportal

Elev på Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle

Som elev på Syddansk Erhvervsskole har du adgang til en lang række faciliteter, hvad enten du er elev i Vejle eller Odense.

Klik ind på skolens faciliteter og læs mere om vores kantiner, skolehjem, biblioteker, it-center og udendørsfaciliteter i både Vejle og Odense.

Desuden finder du vigtige oplysninger om spændende aktiviteter på Syddansk Erhvervsskole, om studiemiljøet, om støtte- og vejledningsmuligheder og anden elevinformation.
Redigeret af suss den 1. aug 2016
       
 
Mekanikerelever rustes til fremtiden

Lige siden bilens fødsel har olie på fingrene og brændstof i blodet været en del af mekanikerens DNA. Men med elbilernes indtog på det danske marked, er dette så småt ved at ændre sig. Fremtidens mekanikere skal derfor kunne servicere og reparere både el- og brændstofdrevne biler. Som en del af undervisningen kiggede Tesla derfor forbi Autovidencenter Fyn på Syddansk Erhvervsskole i Odense torsdag den 24. november.

 
 
       
elev
Følg med på SDE TV
elev
Følg med på SDE TV
     
SPOT PÅ
elev
sdeny
 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder
*Vælge en smiley
*Indtast din kommentar

Navn

Indtast navn

E-mail

*Indtast din email addresse
Skift til mobil version