Kurser inden for bygge og anlæg - Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
 
Kurser/ efteruddannelse//Bygge og anlæg Login Stor tekst Få teksten læst højt Print
FVU
Bygge og anlæg Bygge og anlæg Bygge og anlæg Bygge og anlæg

Kurser inden for bygge og anlæg

Vores undervisning bygger på et stærkt fundament af solidt håndværk, højt kvalificerede lærerkræfter og en nysgerrighed efter at prøve nye teknikker af. Vi viser vej både til fortiden og fremtiden gennem vores dybe kendskab til traditionerne og vores iver efter konstant fornyelse.

I vores bygge- og anlægsafdeling udbyder vi kurser inden for alt fra smukt blikkenslager-håndværk til avancerede systemer til energistyring, fra gamle maleteknikker og restaurering af bindingsværk på vores restaureringskurser og murede kupler til moderne vådrumsbehandlinger på vores vvs-kurser. Desuden kan du hos os tage det lovpligtige kursus ’Certificering inden for gasområdet under 135 kW’.

Vi udbyder både korte malerkurser og malerfagets videregående uddannelse, ligeledes kan du både vælge imellem separate restaureringskurser og hele restaureringsuddannelsen.

Tømrere og snedkere har naturligvis også mulighed for at dygtiggøre sig på et af vores trækurser – vores tømrerkurser finder du både i Odense og i Vejle.

Find det helt rigtige kursus for dig i oversigten i venstre spalte, og læs mere om vores aktuelle tilbud.

Kontakt
Claus Sønderup, mobil 30588880, mail cls@sde.dk
Claus Sønderup
Claus Sønderup
cls@sde.dk
Redigeret af suss den 26. jan 2016

 

     
byggeoganlaeg
sdeny
 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder
*Vælge en smiley
*Indtast din kommentar

Navn

Indtast navn

E-mail

*Indtast din email addresse
Skift til mobil version