Erhvervsuddannelser//Elev 2017 Login Stor tekst Få teksten læst højt Print
FVU
Virksomhederne mangler lærlinge Uddannelser med gode jobmuligheder Mange virksomheder søger lærlinge nu Start din uddannelse til august

Har du tænkt over din fremtid?

Overvejer du, hvad du skal efter sommerferien – eller er du i tvivl om, hvorvidt du har valgt rigtig uddannelse?

Når du vælger en erhvervsuddannelse, har du efter endt uddannelse kvalificeret dig direkte til et spændende job i modsætning til, hvis du fx vælger en gymnasial uddannelse. En erhvervuddannelse giver mange forskellige karrieremuligheder inden for det fag, du er uddannet i.

Men synes du, at det kan være svært at vide, hvad du vil længere ude i fremtiden? Og vil du gerne tage en uddannelse, der giver dig ”noget at falde tilbage på”? Så tag en EUX-uddannelse, så du får direkte adgang til mange videregående uddannelser. Og det er faktisk ikke så tosset at vide lidt om, hvad der foregår i en produktionsvirksomhed eller ude på en byggeplads, hvis du fx gerne vil være ingeniør.

Virksomhederne mangler lærlinge
Lige nu er der mange virksomheder, som mangler lærlinge. Derfor har vi samlet en masse stillingsopslag her på siden. Det er ikke en udtømmende liste. Selvfølgelig er der flere virksomheder, der søger lærlinge. Men her kan du nemt få et overblik over, hvor der bl.a. er ledige lærepladser i dit område.

Hvis du starter din uddannelse på grundforløb 2 efter sommerferien, er du allerede klar til at komme i lære til januar 2017. Virksomhederne her på siden søger allerede nu lærlinge til efter jul, så det vil være en god idé at komme i gang med at skrive din ansøgning nu.

Mangler du tips til din ansøgning – så klik her

God fornøjelse med din ansøgning.
Redigeret af suss den 10. maj 2016
Tjek også ...

elevplads.dk, hvor du kan finde lærepladser i hele landet

tilmelding
     
erhvervsuddannelser
sdeny
 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder
*Vælge en smiley
*Indtast din kommentar

Navn

Indtast navn

E-mail

*Indtast din email addresse
Skift til mobil version