Odense Tekniske Gymnasium//Uddannelsens opbygning Login Stor tekst Få teksten læst højt Print

Overvejer du at starte på HTX?

Læs mere om, hvad Odense Tekniske Gymnasium kan tilbyde dig - nu og i fremtiden!

elever

På OTG får du lov til at stille spørgsmål til verden og søge svar på alverdens spørgsmål. Vi tror på  muligheden for at kombinere teori og praksis, så du får chancen for at tænke kreativt og handle anderledes.

I løbet af uddannelsens tre år får du mulighed for at arbejde med et fagligt fundament, der gør dig i stand til at foretage kvalificerede valg i en moderne, global verden.

På HTX møder du både klasseundervisning, projektarbejde, gruppearbejde og opgaveskrivning, og du kommer jævnligt til at sætte teorierne fra bøgerne på prøve i laboratorierne, værkstederne eller ude i naturen.

Opstarten på OTG
Så snart du starter på OTG, får din klasse tilknyttet en tutor - en elev fra 2.g - som følger dig og din klasse og hjælper jer med at komme godt i gang med livet som gymnasieelever.

Har du spørgsmål til opstarten på OTG eller uddannelsen generelt, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte en studievejleder.

Vi håber at se dig til tre fantastiske og uforglemmelige år på OTG!

Redigeret af LFN den 3. apr 2017
     
 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder
*Vælge en smiley
*Indtast din kommentar

Navn

Indtast navn

E-mail

*Indtast din email addresse
Skift til mobil version